Στο Λονδίνο βρίσκεται με την οικογένειά του ο μεγάλος Έλληνας σκόρερ, Νίκος Γκάλης, για να παρακολουθήσει το Σάββατο τον τελικό του Τσάμπιον Λίγκ, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρμουντ, ως επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί.
Πρώτος την ιδέα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τον Πλατινί όσο και από τον γενικό γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, είχε ο Έλληνας αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης .
Η πρόσκληση στον Νίκο Γκάλη έγινε το καλοκαίρι στη Μύκονο και έτσι στις 25 Μαΐου ο «Γκάνγκστερ» θα είναι VIP guest στον μεγάλο αγώνα του Ουέμπλεϊ.
Ο ίδιος έχει δηλώσει περήφανος για την πρόσκληση αυτή λέγοντας ότι «είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι αυτή η πρόσκληση έρχεται από ένα άθλημα που δεν είναι το δικό μου. Με προσκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης σε μία συνάντηση που είχαμε και μου είπε πως ο Μισέλ Πλατινί με θαυμάζει» έχει δηλώσει στην κρατική τηλεόραση ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ.
«Ποδόσφαιρο δεν έχω παίξει ποτέ. Όταν ήρθα εγώ από την Αμερική ο κόσμος ασχολείτο με το αμερικανικό ποδόσφαιρο εκεί. Όμως παρακολουθώ τα παιχνίδια του Champions League και τους τελικούς» συμπλήρωσε ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας.
Πεμ Ιουν 27, 2013 9:11 pm από kostas nak
» BRANDS GALAXY Μόνο για 4 ημέρες Hype, Club Neuf, Puma Shoes, Fashion Treats, Aldo-Blink-Odeon-Timeless, Gossip, Too Little, Aslanis Home έως -75% !
Πεμ Ιουν 27, 2013 8:55 pm από kostas nak
» Παιχνιδομηχανή αναπτύσσει η Google
Πεμ Ιουν 27, 2013 8:35 pm από kostas nak
» Παράταση μέχρι 31 Αυγούστου για την ασφαλιστική εισφορά του ΕΛΓΑ
Πεμ Ιουν 27, 2013 8:32 pm από kostas nak
» Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία
Πεμ Ιουν 27, 2013 8:29 pm από kostas nak
» Πανελλαδικές: Οδηγίες του υπ. Παιδείας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
Πεμ Ιουν 27, 2013 8:23 pm από kostas nak
» Coca-Cola: Με στέβια αντί ασπαρτάμης η νέα "συνταγή"
Πεμ Ιουν 27, 2013 10:05 am από kostas nak
» «Κούρεμα του ελληνικού χρέους»
Πεμ Ιουν 27, 2013 4:15 am από kostas nak
» Στην ΤΣΣΚΑ έκλεισε ο Χάινς
Τετ Ιουν 26, 2013 8:29 pm από kostas nak
» Οικολογική μπαταρία από… ξύλο
Τετ Ιουν 26, 2013 8:27 pm από kostas nak
» Καλοκαιρινές και θρεπτικές τροφές
Τετ Ιουν 26, 2013 8:24 pm από kostas nak
» Ανακαλύφθηκαν 3 «βιώσιμοι» εξωπλανήτες
Τετ Ιουν 26, 2013 8:22 pm από kostas nak
» Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να συμπληρώσετε τη φορολογική σας δήλωση
Τετ Ιουν 26, 2013 8:10 pm από kostas nak
» Παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για φυσικά πρόσωπα και εταιρίες
Τετ Ιουν 26, 2013 8:07 pm από kostas nak
» ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ...ΠΑΖΛ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
Τετ Ιουν 26, 2013 5:57 am από kostas nak